Robbert Rodenburg presenteert nieuw realityprogramma!

schermafbeelding 2023 09 21 om 111107
Ben je dol op realityshows? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Er komt een nieuw programma op Prime Video waar bekende influencers hun overlevingsskills op de proef stellen op een afgelegen strand. Het programma wordt gepresenteerd door de ervaren Robbert Rodenburg.

Realityprogramma Overleven Zonder filter

In de nieuwste show van Prime Video, "Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter", gaan twaalf bekende influencers naar een afgelegen strand in Thailand. Hier moeten ze laten zien dat ze kunnen overleven zonder de luxe waaraan ze zo gewend zijn. In plaats van hun comfortabele leventje moeten deze influencers nu in duo's de strijd aangaan. Ze worden echt op de proef gesteld, en alles wat ze doen heeft één doel: winnen en een mooie geldprijs mee naar huis nemen.

Bekende Nederlanders in nieuwe realityprogramma

Veel bekende gezichten doen mee aan het nieuwe realityprogramma. Sharon en Esmée Ipema, beter bekend als de 'terror twins', zijn van de partij. Ook Harrie Snijders, Jotti Verbruggen van Love Island, Tiktokkers Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Ricongelooflijk en Famous Morena, influencer Monse Rima, Quentin Steenwinkel van Ex on the Beach en Temptation Island, rapper en vlogger King Faisel en zanger en influencer Ziggy Krassenberg zijn naar Thailand gereisd voor deze uitdaging.

Het echte leven in de jungle

De kandidaten worden echt op de proef gesteld in dit realityprogramma. Ze worden op een verlaten strand in Thailand gedropt, zonder de gemakken van thuis. Kunnen ze overleven zonder hun telefoon, internet en favoriete schoonheidsproducten? Hoe gaan ze om met de harde realiteit van de jungle? Welk duo heeft de kracht en het doorzettingsvermogen om als laatste over te blijven? Welke influencer toont aan dat hij of zij echt kan overleven zonder de filter van social media?
Robbert Rodenburg, de presentator van de show, is geen onbekende als het gaat om overleven in de wildernis. Hij heeft in 2021 "Expeditie Robinson" gewonnen en weet dus precies wat de kandidaten doormaken. Zijn ervaring maakt hem de perfecte persoon om de kandidaten te begeleiden.
Mis het niet! "Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter" is vanaf 27 oktober elke week te zien op Prime Video. Een avontuur dat je niet wilt missen!

↡ Bekijk hier de video ↡