Hilarisch: ‘Prinses Alexia’ plaatst vlog over haar eerste Prinsjesdag

prinses alexia behaalt diploma op middelbare school in wales
Iedereen heeft het over de eerste Prinsjesdag van prinses Alexia. Maar wat heeft ze allemaal meegemaakt op deze speciale dag? 'De Avondshow met Arjen Lubach' geeft ons een kijkje achter de schermen, maar met een grappige twist!

Vlog van Prinses Alexia

In de humoristische video van het programma wordt de stem van prinses Alexia op een komische manier nagedaan. We zien Alexia opstaan voor haar grote dag. "Wel erg vroeg!", hoor je haar zeggen. Tijdens het ontbijt genieten Alexia en haar zussen van een bordje havermout, terwijl koning Willem-Alexander een stuk vlees eet.
Voordat ze vertrekken naar het Paleis Noordeinde, stoppen Alexia en haar vader bij een koffiezaakje. Alexia kiest voor een koffie met havermelk. Haar vader vraagt om rum in zijn koffie, maar dat hebben ze helaas niet.

''Politici als Harry Potter''

Als ze aankomen bij het paleis, zegt Alexia grappend dat ze in "de minst leuke koets" zitten. Ze maakt ook grapjes over de politici die er zijn, door te zeggen dat ze op de personages van Harry Potter lijken. Terwijl haar vader zijn speech geeft, zegt ze dat het lang duurt, maar dat hij wel een goede koning is.
Aan het einde van deze drukke dag zegt Alexia dat ze moe is van het lachen naar alle mensen. Ze sluit af met: "Nu even een gezichtsmasker om te ontspannen."

Reacties op vlog van Prinses Alexia

De grappige video van 'De Avondshow met Arjen Lubach' is een grote hit op social media. Op Instagram heeft de video al snel 16.000 likes gekregen. Veel mensen hebben erom moeten lachen. Eén persoon schreef: "Ik heb het al 5 keer bekeken, zo grappig!" Anderen denken dat de echte prinses Alexia ook erg moet lachen om deze video.
Op TikTok is de video ook erg populair. Veel kijkers hopen dat 'De Avondshow met Arjen Lubach' vaker grappen gaat maken over prinses Alexia.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: Nu.nl