Monica Geuze deelt GROOT nieuws!

schermafbeelding 2023 08 04 om 102439
Monica Geuze is een echte duizendpoot. Van vloggen en DJ'en tot ondernemen en presenteren, Monica doet het allemaal. En nu worden haar inspanningen beloond met twee prestigieuze Televizier-Ring nominaties.

Monica Geuze carrière

Monica Geuze heeft al veel bereikt in haar carrière. Wat ooit begon met vloggen en werken als DJ, heeft zich ontwikkeld tot een breed scala aan professionele rollen. Ze is nu een succesvolle ondernemer met haar eigen lifestylemerk, Sophia Mae. Daarnaast maakt ze ook een populaire podcast met haar goede vriend Kaj Gorgels en presenteert ze verschillende programma's. Een van haar nieuwste rollen? Een panelplek in de aankomende populaire show "The Masked Singer". Maar wat echt indrukwekkend is, is dat al haar harde werk wordt erkend met twee nominaties voor de Televizier-Ring.

Nog een nominatie voor Monica Geuze

Monica's vlogs zijn altijd een uniek kijkje geweest in haar leven. Gedurende acht jaar nam ze haar fans mee op haar persoonlijke en zakelijke avonturen, en liet ze zowel haar triomfen als haar kwetsbare momenten zien. Hoewel ze onlangs besloot te stoppen met vloggen op YouTube, is de nominatie voor haar online videoserie een bevestiging van haar impact en betekenis voor haar fans. Maar het stopt niet bij vloggen; haar nieuwe serie met Kaj Gorgels op Videoland, "Geuze & Gorgels: Geen Controle", laat zien dat Monica nog steeds volop in beweging is in de entertainmentwereld.

GROOT NIEUWS

Het moment waarop Monica hoorde van haar nominaties was er een van pure emotie. Tijdens een uitzending van Radio 538 maakte Frank Dane het nieuws bekend, waarna Monica op Instagram deelden hoe dankbaar en blij ze was met de nominaties. Ook Fawry not Sawry bracht het goede nieuws over de tweede nominatie, wat voor Monica een complete verrassing was. De blijdschap in haar stem en haar dankbaarheid tonen hoeveel deze erkenning voor haar betekent.

↡ Bekijk hier de video ↡