Dit is de echte reden dat Anna Nooshin en Thijs Boermans niks samen plaatsen

schermafbeelding 2023 08 16 om 162151
Liefde in de lucht! Anna Nooshin en Thijs Boermans kunnen hun geluk niet op. Maar hoewel hun liefde openbaar is, kiezen ze er opvallend genoeg voor om hun relatie niet op de voorgrond van hun sociale media te plaatsen. Waarom? Anna geeft daar antwoord op.

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Anna Nooshin en Thijs Boermans hebben de harten van velen gestolen met hun ontluikende liefdesverhaal. De opwinding werd nog groter toen onthuld werd dat ze binnenkort ouders worden. Echter, als je hun sociale media accounts volgt, zul je misschien verbaasd zijn. Er zijn bijna geen foto's van hen samen, ondanks dat iedereen weet dat ze een item zijn. Wat is er aan de hand?
schermafbeelding 2023 09 19 om 190208

Nieuwsgierig

Een nieuwsgierige fan kon het niet laten en stelde Anna de brandende vraag: "Waarom sta je nooit met Thijs op een foto?" Anna's antwoord was even verrassend als verhelderend. Ze vertelde dat deze vraag haar vaker bereikt en dat ze de nieuwsgierigheid van de fans wel begrijpt. Maar haar keuze is bewust. Anna en Thijs hebben besloten om een deel van hun leven privé te houden. De influencer heeft geleerd om naar haar innerlijke gevoel te luisteren. En haar gevoel zegt haar om dit specifieke aspect van haar leven voor zichzelf te houden.
Anna legt uit dat wat voor de een werkt, niet per se voor de ander hoeft te werken. Ze geeft toe dat ze graag naar foto's van andere koppels kijkt op sociale media. Maar tegelijkertijd vindt ze het fascinerend hoe de huidige generatie het normaal vindt om elk detail van hun leven te delen. Misschien is het een herinnering voor ons allemaal dat hoewel het leuk is om te delen, het ook essentieel is om sommige momenten voor onszelf te bewaren.

Anna Nooshin en Thijs Boermans

Hoewel Anna en Thijs ervoor kiezen om hun liefde niet te veel in de schijnwerpers te zetten, was er een speciaal moment dat Anna met haar volgers deelde. In een recente video liet ze trots haar groeiende buikje zien, wat de verwachting van hun eerste kindje bevestigt. Het blijft mooi om te zien hoe elk koppel zijn eigen manier vindt om liefde en geluk te vieren.

↡ Bekijk hier de video ↡