Bekijk hier de eerste beelden van La Casa de Papel: Berlin

la casa de papel netflix spin off
De langverwachte moment is hier: Netflix heeft eindelijk de trailer en releasedatum vrijgegeven voor de nieuwe serie "La Casa de Papel: Berlin". Na veel speculatie en een eerder gedeelde teaser is het vervolg op het populaire personage Berlin nu klaar om de wereld te veroveren.

La Casa de Papel

"La Casa de Papel" is een serie vol drama, romantiek, spanning en mentale spelletjes - een verslavend verhaal dat kijkers keer op keer willen beleven. Het goede nieuws is dat fans niet langer in spanning hoeven te wachten. De trailer van het langverwachte vervolg is eindelijk uitgebracht. Netflix heeft een verleidelijke beschrijving gegeven op Instagram: “Waar anderen risico’s zien, ziet hij mogelijkheden en adrenaline. Uit de wereld van La Casa de Papel is hier: Berlin.”

Verhaal over Berlin

De serie zal de geschiedenis van Berlin, het mastermind gespeeld door Pedro Alonso, uit de doeken doen. Het verhaal neemt ons mee naar de jaren voor de grote overval, waarin Berlin samenwerkte met de professor en de rest van de bende. Netflix gaf een hint naar wat we kunnen verwachten: “Slechts twee dingen kunnen een donkere dag opfleuren: het eerste is liefde, het tweede is het stelen van een fortuin.” Bovendien vindt het verhaal plaats in het romantische en mysterieuze Parijs, wat zeker een extra laag van opwinding en charme aan het verhaal zal toevoegen.

La Casa de Papel: Berlin

Het aftellen kan beginnen. De nieuwe serie zal op 29 december beschikbaar zijn op Netflix. Bereid je voor op een nieuwe reeks avonturen in de wereld van onze favoriete Spaanse criminelen!

↡ Bekijk hier de video ↡