Albert Heijn brengt mini-pepernoten uit voor op brood!

schermafbeelding 2023 08 16 om 115508
De overgang van zomer naar herfst betekent vaak één ding: de start van het gezellige feestseizoen. Terwijl de bladeren vallen en de dagen korter worden, vullen de winkelschappen zich met feestelijke lekkernijen. Deze periode brengt veel vreugde en natuurlijk ook de traditionele pepernoten. Dit jaar heeft Albert Heijn voor een extra verrassing gezorgd voor alle chocoladeliefhebbers.

Pepernoten

Pepernoten: een oer-Hollands tussendoortje dat generaties heeft verleid met zijn unieke smaak en textuur. Of je nu op het strand zit met een zomerse 25 graden of knus binnen zit met een mok warme chocolademelk, pepernoten passen altijd perfect. Sommige mensen wachten vol spanning tot de eerste zakken in de winkels verschijnen, anderen vinden het misschien wat aan de vroege kant. Hoe dan ook, de vreugde die pepernoten brengen is tijdloos en universeel.

Pepernoten op je brood

Maar wacht, er is meer! Dit jaar heeft Albert Heijn iets bijzonders in petto: de 'Strooifeest Kruidnootjes Mix'. Deze innovatieve variant neemt de traditionele pepernoot en voegt er een smeuïge chocoladelaag aan toe, verkleind tot een mini-formaat. Ze zijn zo ontworpen dat je ze makkelijk over je boterham kunt strooien, waardoor je ontbijt of lunch een feestelijk tintje krijgt. En mocht je in een experimentele bui zijn, probeer ze dan eens door je yoghurt of havermout. Uiteraard kun je ze ook gewoon direct uit het zakje snoepen.

Waar te Vinden?

De vraag is nu: waar kun je deze nieuwe traktatie vinden? Hoewel we tegenwoordig gewend zijn om alles online te bestellen, is deze speciale mix exclusief verkrijgbaar in de fysieke winkels van Albert Heijn. Het is dus een perfect excuus om je wandelschoenen aan te trekken, naar de dichtstbijzijnde AH te gaan en jezelf te trakteren op deze nieuwe zoete verleiding.
Eerder werd bekend dat we dit jaar een stuk meer voor pepernoten gaan betalen.

↡ Bekijk hier de video ↡