Rapper Henkie T brengt thee uit geïnspireerd op meme

schermafbeelding 2023 09 21 om 135038
Muziek, auto's en nu thee – Henkie T toont zich een ware ondernemer met diverse passies. In een recent interview met Anna Nooshin voor 'Door De Bril Van...' van Complex , deelde hij enkele fascinerende verhalen achter zijn nieuwste zakelijke ondernemingen.

Henkie T

Henkie T is niet alleen bekend om zijn muzikale talenten, maar heeft zich ook ontpopt als een ware zakenman. Tijdens het gesprek met Anna Nooshin bij Complex ging hij dieper in op zijn ondernemingsgeest. Hier was zijn autoverhuurbedrijf een interessant onderwerp van discussie was. Het toont aan dat Henkie T's zakelijke interesses breed en gevarieerd zijn, en hij is niet bang om nieuwe paden te betreden.

Henkie T over thee

Het idee voor zijn eigen theemerk kwam op een nogal onverwachte manier. Henkie T ontving een humoristische meme van zichzelf, afgebeeld in een theekopje. In plaats van het gewoon te lachen en te vergeten, zag Henkie een zakelijke kans. Tijdens de lockdown vanwege het coronavirus kreeg hij voldoende tijd om dit spontane idee tot leven te brengen. Henkie werkte intensief aan het perfectioneren van de smaak van de thee. Hierbij liet hij zich inspireren door zijn Surinaamse roots. Er zijn unieke smaken ontwikkeld die een knipoog geven naar zijn afkomst, zoals een combinatie van traditionele Surinaamse kruiden en specerijen. Naast de smaak besteedde hij ook aandacht aan het design van de verpakking, en nu staat hij klaar om zijn theecreatie aan de wereld te presenteren.

↡ Bekijk hier de video ↡