Anne Vedder heeft een nieuwe vriend en dit zegt zijn ex erover

schermafbeelding 2023 09 23 om 110653
De wereld van social media heeft er weer een nieuw stralend koppel bij! Anne Vedder , van het wereldberoemde sieradenmerk 'Vedder & Vedder', heeft recent op Instagram laten zien dat ze een nieuw hoofdstuk begint in haar leven op het gebied van liefde.

Relatie Anne Vedder

In een reeks prachtige vakantiefoto's op Instagram onthult Anne Vedder haar gloednieuwe relatie met de getalenteerde artiest, Stephan Leicher. Hoewel er eerder al geruchten waren over deze twee tortelduifjes, hebben ze nu officieel hun relatie op Instagram gedeeld. Tijdens hun romantische vakantie in het zonovergoten Mexico, kon Anne niet anders dan haar enthousiasme delen over de prachtige locatie: "Tulum Day 1! Helemaal betoverd door deze plek." Maar het meest vertederende deel van haar bericht was toen ze haar liefde voor Stephan uitte: "En... natuurlijk ook helemaal verliefd op deze man." Door deze openbaring trakteerden ze hun volgers ook op meer vrolijke en liefdevolle foto's via hun Instagram Stories.
Misschien komt de nieuwe vriend van Anne Vedder je bekend voor. Stephan Leicher heeft eerder een relatie gehad met influencer Roxanne Kwant. Dit hebben Juice kanalen bevestigd. Inmiddels heeft Roxanne ook een nieuwe relatie, die ze op TikTok vol liefde deelt. Ze lijkt dan ook geen moeite te hebben met de nieuwe relatie van haar ex. Zo reageert ze op de post met een hartje. Lief!

Reacties

De online wereld heeft positief gereageerd op dit heugelijke nieuws. De Instagram-post van Anne zit vol met hartverwarmende reacties van volgers en vrienden. Haar zus, Franky Vedder, uitte haar vreugde met een reeks hart-emoji's. Andere bekende namen zoals Roxanne Kwant lieten ook hun steun en gelukwensen achter. Een stroom van reacties zoals "Wat leukk! Heel veel geluk samen" en "Het is je zo gegund lieverd!" laat zien hoe geliefd het nieuwe koppel is binnen hun gemeenschap.

Anne Vedder en carrière

De Vedder-zusjes, Anne en Esther, zijn geen onbekenden in de wereld van glamour. Hun sieradenmerk 'Vedder & Vedder' heeft internationaal succes geboekt. Ze kregen veel aandacht toen hun sieraden schitterden in de show van muziekicoon Rita Ora. Daarnaast hebben ze indrukwekkende samenwerkingen op hun naam staan met beroemdheden zoals Romee Strijd en Sylvie Meis. Dit duo blijft de ladder van succes beklimmen, en het lijkt erop dat liefde nu ook in de lucht hangt voor Anne.

↡ Bekijk hier de video ↡