Realityshow van Squid Game is binnenkort te zien

squid game 2 4dea
Binnenkort is er iets nieuws te zien op Netflix waar veel mensen naar uitkijken! Fans van de populaire serie "Squid Game" kunnen hun hart ophalen met de nieuwe reality-serie "Squid Game: The Challenge". Netflix heeft alvast een voorproefje gegeven met de eerste beelden en heeft ook verteld wanneer we de serie kunnen verwachten.

Realityshow Squid Game

"Squid Game: The Challenge" is niet zomaar een show. In deze spannende reality-serie gaan maar liefst 456 deelnemers van overal ter wereld de uitdaging aan voor een gigantische geldprijs. En het is niet zomaar een prijsje, maar een enorme som van 4,56 miljoen dollar! Dat is een bedrag waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Het interessante aan deze show is dat de deelnemers meedoen aan spellen die gevaarlijk lijken zoals in de serie "Squid Game". Maar maak je geen zorgen, in deze versie zijn de levens van de deelnemers niet echt in gevaar.

Bekende spellen

De show heeft veel herkenbare elementen van de originele serie uit Zuid-Korea. Zo zie je deelnemers in de bekende groene trainingspakken en de mensen die het spel begeleiden in roze pakken met zwarte maskers. Sommige bekende spellen keren ook terug. Wie kan het moment van het spel "rood licht, groen licht" met de grote pop vergeten? Of het spannende moment waar de deelnemers over glazen tegels moeten springen? En voor de grote eindstrijd is er een prachtige tafel vol met lekkernijen klaargezet.

Origineel verhaal Squid Game

Voor wie de originele serie "Squid Game" niet kent: het verhaal draait om een groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Ze krijgen de kans om deel te nemen aan een spel waarbij ze heel veel geld kunnen winnen. Maar al snel blijkt dat het geen normaal spel is. Als je verliest, betaal je een hoge prijs. Het zet de deelnemers aan het denken over wat écht belangrijk is in het leven: geld of overleven?

↡ Bekijk hier de video ↡