Razend populaire musical SIX komt terug naar Nederland

schermafbeelding 2023 09 23 om 121821
Er waait een frisse wind door het musical landschap! De hitmusical "SIX" verovert de harten van het publiek in Nederland. Door zijn enorme populariteit op TikTok en de daaropvolgende uitverkochte shows, is het goed nieuws voor de fans: SIX komt terug naar Nederland.

Musical SIX een echte TikTok-sensatie

De musical "SIX" is niet zomaar een voorstelling, maar een wereldwijde sensatie. Mede dankzij TikTok
, waar fragmenten van de show miljoenen keren bekeken zijn, groeide de populariteit razendsnel. De show vertelt het verhaal van de zes vrouwen van Koning Henry VIII, maar dan op een moderne, frisse manier met pakkende popmuziek en indrukwekkende dans. Sinds 2017 hebben al 3,5 miljoen mensen de show wereldwijd bekeken. Bovendien is het album al 500 miljoen keer gestreamd, wat het bereik en de liefde voor deze show alleen maar benadrukt.

Nederland

Nederland heeft de musical ook omarmd. De shows waren zo'n groot succes dat producenten besloten hebben om de show terug te laten keren. Eerst werd gedacht dat "SIX" maar één keer naar Nederland zou komen. Echter, door de geweldige reacties en de enorme vraag naar meer voorstellingen, zal de musical nu ook te zien zijn in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en Martiniplaza in Groningen. En het mooie is, de kaartjes zijn al te koop!

Over de musical SIX

De vrouwen van Henry VIII zijn terug en hoe! In de musical "SIX" pakken ze de microfoon en geven ze ons hun versie van de geschiedenis. Ze vormen samen een krachtige meidengroep en in slechts 80 minuten vertellen ze over liefde, verlies en overleven naast een van de meest beruchte koningen uit de geschiedenis. Met muziek geïnspireerd door grote popsterren zoals Beyoncé en Ariana Grande, brengt "SIX" theater, popconcert en musical samen in één explosieve show. Wij kunnen je beloven, de liedjes zijn enorm leuk en pakkend!

↡ Bekijk hier de video ↡