Schaatsster Jutta Leerdam maakt carrièreswitch

schermafbeelding 2023 09 24 om 124832
We kennen Jutta Leerdam vooral van haar geweldige prestaties op het ijs. Maar deze week heeft ze iedereen verrast met een nieuwe kant van zichzelf: als model op de catwalk tijdens een modeshow!

Carrierèswitch

Jutta Leerdam, bekend om haar snelheid en behendigheid op schaatsen, heeft nu een nieuw podium betreden: de wereld van de mode. Ze deelde op Instagram foto's en filmpjes van haar debuut als model. "Ik heb zojuist mijn allereerste modeshow gelopen", liet Jutta haar volgers weten. Op de beelden zien we hoe ze wordt opgemaakt voor de modeshow van het merk BOSS.

Andere look

Wat opvalt, is dat haar kenmerkende eyeliner mist, iets wat voor Jutta een nieuwe ervaring was. Haar haar was strak naar achteren getrokken in een nette knot, wat haar een chique uitstraling gaf. Jutta gaf ook een sneak peek van haar outfit voor de show en een klein fragment waarin ze zelfverzekerd over de catwalk loopt. Applaus voor Jutta, want het is niet makkelijk om van schaatsbaan naar catwalk te switchen!

Liefdesleven Jutta Leerdam

Naast haar recente avontuur in de modewereld, heeft Jutta ook wat liefdesnieuws. Een tijdje geleden waren er al geruchten over een mogelijke relatie tussen Jutta en de bekende YouTuber Jake Paul. Ze werden vaak samen gezien, wat tot veel speculaties leidde. Echter, de bevestiging kwam pas echt toen Jutta een foto van hen beiden deelde op Instagram. Ze plaatste een aantal romantische foto's van haar samen met Jake en bevestigde daarmee hun relatie. "Dat is het dan", schreef ze, wat voor veel fans een mooi moment was om te zien.

↡ Bekijk hier de video ↡