Deze kerstfilms komen binnenkort naar Videoland!

a christmas duet hallmark feature
Kerstmis komt er weer aan! En Videoland weet dat. Ze starten het feestje vroeg dit jaar. Vanaf 1 oktober kun je al tien kerstfilms zien. Benieuwd waar ze over gaan? Lees snel verder!

Kerstfilm: A Chestnut Family Christmas

Een bakker met veel talent nodigt per ongeluk haar familie uit voor Kerst. Om goed over te komen, doet ze alsof ze veel geld heeft. Maar geheimen blijven niet altijd geheim...

A Furry Little Christmas

Een dierenarts uit de grote stad New York viert kerst in Vermont. Daar ontmoet ze een leuke dokter. Zou het liefde zijn?

A Christmas Stray

Kerst is de tijd van samen zijn. Een verdwaalde hond brengt een man die vastzit en een vrouwelijke dierenarts samen. Een echte kerstverrassing!

Christmas in the Air

Een alleenstaande vader krijgt hulp met zijn kerstplanning van een vrouw. Samenwerken rond kerst? Dat klinkt als... liefde!

Kerstfilm Christmas at Holly Lodge

Sophie heeft een hotel. Evan komt het taxeren. Tussen hen groeit iets moois. Maar betekent dit ook het einde van het hotel?

Christmas Everlasting

Lucy is terug in haar geboortestad na het verlies van haar zus. Haar zus had één wens: dat Lucy kerst daar zou vieren. Kan Lucy dat aan?

A Joyous Christmas

Een schrijfster gaat terug naar waar ze is opgegroeid. Ze leert daar de echte betekenis van familie en kerst kennen.

Check Inn To Christmas

Julia helpt in een herberg, maar er is rivaliteit met een andere. En de knappe Ryan runt die andere herberg. Liefde en competitie onder de kerstboom!

Kerstfilm A Cozy Christmas Inn

Een makelaar gaat naar Alaska om een bed & breakfast te kopen. Maar die blijkt van haar ex te zijn! Wordt het een warme kerstreünie?

A Christmas Duet

Een van de kerstfilms die je zeker wil zien is A Christmas Duet. Kerstliedjes zingen en verliefd worden? Dat gebeurt in deze film. Muziek en liefde komen samen voor een perfect kerstgevoel.