Dave Roelvink opnieuw opgenomen in afkickkliniek

dave roelvink 1
De Roelvink-familie beleeft opnieuw zware tijden. Dave Roelvink, een van de bekendste leden van de familie, is recentelijk voor de tweede keer opgenomen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Deze opname komt na een verblijf van al ruim drie weken in de instelling.

In tranen

Voor de volgers van de Roelvink-familie is dit nieuws extra pijnlijk vanwege de timing. Gisteren werd de laatste aflevering van het nieuwste seizoen van de Roelvinkjes-soap uitgezonden op Videoland. Deze aflevering eindigt op een bijzonder emotionele noot, met beelden van alle castleden die zichtbaar verslagen zijn. Vooral het moment waarop stiefmoeder Honoria in tranen uitbarst, raakt de kijker diep.
download

De aflevering

De aflevering schetst een zonniger beeld aan het begin, waarbij Dries Roelvink samen met zijn zonen Dave en Donny geniet van een vakantie in een winterski-oord. Tijdens deze vakantie deelt Dave enkele persoonlijke overpeinzingen: “Ik heb het nog wel eens moeilijk. Ondanks dat ik veel optreed en vaak in het uitgaansleven te vinden ben, zijn er momenten waarop ik besef dat ik mezelf soms in situaties plaats waar ik, gezien mijn herstel, beter niet kan zijn."

De terugval

Echter, eenmaal terug in Amsterdam verandert de toon van het verhaal drastisch. Dries onthult het verdrietige nieuws over Dave's terugval. “Als ik reflecteer op deze reeks afleveringen, dan zie ik veel gelukkige momenten. Maar helaas eindigde het niet zoals we hadden gehoopt, want Dave heeft recentelijk opnieuw een terugval ervaren.”
Dit nieuws zet een schaduw over wat eerder een vrolijke aflevering leek te zijn en herinnert ons eraan dat het leven, ook voor bekende families, zijn ups en downs heeft. Het is te hopen dat Dave de steun en hulp krijgt die hij nodig heeft om deze uitdaging te overwinnen.

↡ Bekijk hier de video ↡