Met deze paasrecepten imponeer je iedereen tijdens de brunch

pexels lukas 518532
Pasen is bijna hier, hét moment om bij de brunch een paar wijntjes achterover te tikken én natuurlijk te genieten van heerlijke paasrecepten. Dit jaar is het tijd voor nieuwe, makkelijke recepten waarmee je iedereen gaat verbazen en ongetwijfeld: “Goh, ik wist helemaal niet dat jij zo lekker kon koken!” gaat horen. Thank us later.
Er is geen betere plek om recepten van te stelen en dan te doen alsof je ze zelf hebt verzonnen als TikTok. Wij hebben de feed afgesnuffeld voor de lekkerste en makkelijkste recepten, speciaal voor jou. Verdien je.

Carpaccio flammkuchen 

Iets waar we de Duisters dankbaar voor mogen zijn, is flammkuchen. Je kunt er letterlijk alles oppleuren en het is alsnog lekker. Bak je flammkuchen in de oven, haal zo’n lekker makkelijk pakketje om carpaccio mee te maken bij de supermarkt, beleg je flammkuchen en strooi er dan wat parmezaanse kaas over met truffel of pestomayo. Heeeeeeeeerlijk!

Paasei cheesecake 

Hier ga je de zoetekauwen enorm blij mee maken: iedereen houdt van cheesecake en als je daar niet van houdt moet je effe volwassen worden. Maak je cheesecakebodem van speculaas en roomboter, maak je beslag van roomkaas en slagroom en roer daar je favoriete paaseitjes doorheen. Dan top je je cakeje af met botercrème én natuurlijk wat paaseitjes. Sorry, maar hoe leuk zien deze paasei cheesecakejes eruit?!

Ham & ei taartje

Eerlijk is eerlijk, een eitje kan niet missen tijdens je paasbrunch. Als extraatje zou je dit recept er nog leuker uit kunnen laten zien door verschillende cakevormpjes te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is quiche- en taartdeeg, ham, ei en bieslook. Lekkahhh!

De niet zo gezonde wortel 

Kijk, ook wij stouwen onze bek het liefst helemaal voor met de meest ongezonde dingen tijdens Pasen. Dit recept is perfect, omdat het er gezond uitziet, maar helemaal niet is! Dit recept vereist een beetje knutselwerk met aluminiumfolie, maar dan heb je ook wat. De wortel van bladerdeeg kun je zelf vullen met wat je lekker vindt, hou je vooral niet in!