Yummy! Bij dit restaurant kun je onbeperkt carpaccio eten

carpaccio travel header blog
Noem één voorgerecht dat lekkerder is dan een carpaccio met truffelmayonaise en oude kaas. Kun je dat niet? Maak dan snel een reservering bij restaurant Steaks&zo in Ede, want daar kun je onbeperkt carpaccio eten.

Onbeperkt carpaccio restaurant

Is dit een droom? Nee, hoor, we hoeven je niet te knijpen, want het bestaat echt! Bij het restaurant Steaks&zo hebben ze een menukaart die voor 100% uit carpaccio bestaat. Oké, dat is niet helemaal waar, want er staan ook andere hoofdgerechtjes en desserts op de kaart. But you get the idea. Het concept is eigenlijk net zoiets als tapas, maar dan met een heleboel carpaccio. Voor €27,95 kun je ervoor kiezen om de hele avond carpaccio te eten, maar er zijn ook andere gerechtjes zoals hamburgertjes, wraps, soepjes, groenteloempia's en spareribs die de moeite waard zijn. Loopt het water je al in je mond? Dan heb je de toetjes nog niet gezien! Frambozensorbet, ananascarpaccio en churros met chocoladesaus... Het is nog maar een klein gedeelte van de dessertkaart.
Honger gekregen? Het restaurant is zeven dagen in de week open, dus reserveren maar. Aan de mensen die niet zo van tapas houden is ook gedacht, want (bijna) alle gerechtjes staan ook in normale porties op de menukaart. Bon appetit!
LEES OOK: