Deze acteurs uit GTST gedragen zich behoorlijk arrogant op de werkvloer

gtst
Er gaan verschillende geruchten rond over de sterren van de langlopende Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Deze geruchten zijn afkomstig van het Instagram-account Juicechannel, dat beweert dat bepaalde acteurs zich arrogant gedragen tegenover de crew en speciale eisen stellen aan hun catering.

Ludo en Janine in GTST

Volgens Juicechannel worden acteurs Erik de Vogel (bekend als Ludo Sanders in GTST) en Caroline de Bruijn (die Janine Elschot speelt) beschuldigd van onvriendelijk gedrag naar de crew toe. Ze zouden specifieke eisen stellen aan hun catering, waarbij ze vers bereid voedsel willen. Zo vers dat het ter plaatse voor hen wordt klaargemaakt. Heftig...
Daarnaast wil Ludo ook absoluut niet dat Janine een andere liefde krijgt in de serie.

Gedrag van Sophie Bouquet

Juicechannel meldt ook dat actrice Sophie Bouquet wordt beschuldigd van arrogante gedragingen op de set. Ze zou de crewleden negeren en hen het gevoel geven hun niet te kennen wanneer ze op de set verschijnt.

Positieve reacties

Niet alle GTST-sterren worden beschuldigd van arrogant gedrag. Er zijn ook positieve ervaringen gemeld, met name over acteurs Marly van der Velden (die de rol van Nina Sanders vertolkt) en Everon Jackson Hooi (bekend als Bing Mauricius). Deze acteurs worden geprezen om hun vriendelijke en toegankelijke houding op de set.