Schokkende foto’s gelekt van mishandelde GTST-acteur Bas Muijs

image 2023 09 27 120231
Eerder dit jaar werd Bas Muijs mishandeld door de partner van zijn ex-vriendin. Het schokkende nieuws kwam vorige week naar buiten en zorgde voor een grote impact. Er zijn volgens John van den Heuvel schokkende foto's uitgelekt waarop zijn gehavende gezicht te zien is.

Foto's van mishandeling Bas Muijs

De redactie van RTL Boulevard
heeft foto’s gezien waarop het gehavende gezicht van Bas Muijs te zien is. Ook John van den Heuvel heeft de foto’s gezien, vertelde hij gisteren in RTL Boulevard. "Je ziet in ieder geval dat hij enorm is toegetakeld en dat het zeker geen paar corrigerende tikken zijn geweest die zijn uitgedeeld. Je ziet dat zijn ogen sterk verkleurd zijn, dus hij heeft een paar flinke klappen op zijn oog gehad”, aldus John van den Heuvel.
Volgens hem is het een ‘heel heftige gijzeling’ geweest die totaal uit de hand gelopen is. "Zijn wenkbrauw ligt helemaal open. Het zijn nare foto’s ook.” "Hij is enorm toegetakeld”, zegt hij.
image 2023 09 27 120249

Meer informatie

Inmiddels is John meer te weten te komen over wat er die bewuste dag bij Bas Muijs is gebeurd. "Het komt erop neer dat toen hij mishandeld werd in die woning dacht: ik ga dit niet overleven, ik moet iets doen. En toen heeft hij gefingeerd dat hij een hartaanval kreeg. Degene die hem al het geweld toebracht schrok zo dat hij dacht: dit gaat niet goed. Dus ze hebben hem naar de eerste hulp van het ziekenhuis gebracht.”
De verpleegkundige vermoedde dat er iets aan de hand was. "Ze hebben toen de politie gebeld.” Volgens John is het gezicht van Bas Muijs inmiddels hersteld maar hij heeft er wel een litteken aan overgehouden. "Het litteken boven zijn oog zal blijven.”

↡ Bekijk hier de video ↡