Waylon zet levensgrote tattoo van Bibi Breijman

image 2023 10 03 095542
Waylon tatoeëert Bibi. Hij heeft onlangs een opvallende tatoeage laten zetten om zijn liefde voor zijn vriendin Bibi Breijman te tonen, waarbij hij haar naam op zijn lichaam heeft laten vereeuwigen.

Tattoo voor Waylon

,,Waylon heeft een nieuwe tattoo gezet”, meldt Juicechannel
op Instagram. Bibi deelde de foto zelf in Instagram Stories, maar inmiddels heeft ze het kiekje alweer verwijderd. Ook Yvonne Coldeweijer deelde de foto op haar juicekanaal en merkte op: ,,En in de categorie ‘ik heb nog steeds iets te bewijzen”’, sneert de juicekoningin. Waarom Bibi de foto van de tatoeage heeft verwijderd, blijft echter onduidelijk.
Na zijn ontrouw doet hij er naar eigen zeggen alles aan om een goede partner voor Bibi te zijn en een goede vader voor hun kinderen. Echter, onlangs onthulde Bibi dat ze hem nog vaak achter het behang kan plakken. Op Waylon's verjaardag plaatste Bibi op Instagram: ,,Ik kan je soms aan de muur plakken!”, schreef Bibi op de verjaardag van haar vriend op Instagram. ,,Omdat jij weer eens vol met die kop door de muur wil.”
schermafbeelding 2023 09 08 om 135449

Affaire

De familie van Bibi zou in elk geval helemaal klaar zijn met Waylon. ,,Voornamelijk haar ouders willen dat ze weggaat bij Waylon”, meldde Juicechannel. ,,Bibi zit op dit moment dus tussen haar familie en Waylon in.” Onlangs sprak Bibi openhartig over de affaire en zijn erectieproblemen.

↡ Bekijk hier de video ↡