Pip Pellens verwelkomt eerste kindje met Pim Wessels

schermafbeelding 2023 10 04 om 111501
Nieuw ouderschapsgeluk voor het Nederlandse acteurskoppel: Pip Pellens en Pim Wessels.

Pip Pellens moeder geworden

De blijdschap kan niet op voor Pip Pellens (29) en Pim Wessels (32). Beiden, bekend van het Nederlandse acteerscherm, zijn recent de trotse ouders geworden van hun eerste kind. Pip, die ooit schitterde in de serie 'Goede Tijden, Slechte Tijden', kondigde dit heuglijke nieuws aan via haar Instagram-account.
Het eerste glimpje van de baby was een lieflijke foto van kleine babyvoetjes. Het meisje, nu het middelpunt van hun wereld, draagt de naam Lily. Lily zag het levenslicht op 26 september. Over details van de geboorte of meer over kleine Lily, hield Pip de details nog even privé.

Aankondiging

Het was in mei toen het stel hun fans verraste met het nieuws van hun aanstaande uitbreiding van de familie. "Binnenkort zijn we niet langer met z'n tweeën," liet een enthousiaste Pip destijds weten, wederom via Instagram.

Liefde Pip Pellens

Het liefdesverhaal van Pip en Pim is er eentje van een decennium. Ze kruisten elkaars paden tien jaar geleden en sindsdien zijn hun harten onlosmakelijk verbonden. Hun liefde werd in april 2021 bezegeld toen ze hun jawoord gaven en samen de huwelijksreis begonnen. Met de komst van Lily begint nu een nieuw hoofdstuk in hun liefdesavontuur.

↡ Bekijk hier de video ↡