Cast van Het Huis Anubis komt weer bij elkaar voor een reünie!

schermafbeelding 2023 10 04 om 112429
Een langverwachte reünie komt eraan! Fans van de geliefde serie 'Het Huis Anubis' mogen zich opmaken voor een nostalgische trip. De hoofdrolspelers uit deze serie keren voor het eerst sinds 2009 weer samen terug op het podium.

Het Huis Anubis

De televisieserie 'Het Huis Anubis' vertelde het verhaal van een internaat waar een groot mysterie zich ontvouwde. Van 2006 tot 2009 wisten de zeven seizoenen van de serie vele harten te veroveren. Maar liefst meer dan vierhonderd afleveringen werden er geproduceerd. Deze populaire serie zorgde voor de grote doorbraak van acteur Achmed Akkabi. Maar het succes stopte niet bij de serie alleen. Na de serie werden er ook nog twee bioscoopfilms uitgebracht. Er kwam een spin-offserie en diverse theatershows die zalen vulden met enthousiaste fans. De serie was niet enkel een kijkcijferkanon, maar de boeken en muziek die geïnspireerd waren op 'Het Huis Anubis', werden eveneens enorme hits.

Reunie Het Huis Anubis

De terugkeer van de geliefde acteurs zoals Loek Beernink, Lucien van Geffen, Vincent Banić, en anderen, vindt plaats tijdens de Studio 100 SingAlong in december. Deze grootschalige muzikale bijeenkomst zal worden gehouden in het bekende Sportpaleis in Antwerpen. Voor de fans is dit de kans om hun favoriete personages weer samen te zien na zoveel jaren.
De muzikale avonden op 1 en 7 december zullen in goede banen worden geleid door de welbekende ceremoniemeesters Gert Verhulst en James Cooke. Studio 100, de Belgische productiemaatschappij achter talloze kinderhits, heeft beloofd de avonden te vullen met verrassende gasten uit hun rijke historie. En de geruchtenmolen draait op volle toeren! Er wordt in de Belgische media al druk gespeculeerd over een mogelijk optreden van de drie originele leden van K3.

Studio 100

De Studio 100 SingAlong belooft niet enkel een muzikaal festijn te worden, maar ook een reis door de tijd. Het publiek kan zich opmaken voor een avond vol nostalgie, verrassingen en memorabele momenten.

↡ Bekijk hier de video ↡