Holly Mae Brood over jeugd: ''Ik was niet het populairste meisje van de klas''

schermafbeelding 2023 10 04 om 170625
Holly Mae Brood staat in de spotlights als een multitalent: ze acteert, zingt, danst en presenteert. Maar wat dreef haar en hoe was haar jeugd?

Holly Mae Brood

In een recent interview met Beau Monde deelt Holly dat ze al vroeg wist wat ze later wilde doen. Als klein meisje was ze betoverd door artiesten zoals Britney Spears. Maar het waren de Pussycat Dolls die een grote indruk op haar maakten. "Ze konden zowel zingen als dansen. Dat wilde ik ook!” vertelt Holly. Ze besloot om naar een dansacademie te gaan. Hierdoor was haar middelbareschooltijd net even anders. Terwijl anderen misschien gym of tekenles hadden, was zij volop aan het dansen.

Dansen

Ondanks haar duidelijke passie en vastberadenheid, was Holly op school niet altijd het meest populaire meisje. Ze groeide langzaam en voelde zich lange tijd nog een echt jong meisje. "Ik was altijd gefocust op het dansen," zegt ze. Maar nieuwsgierigheid dreef haar verder. Ze begon met acteren en later nam ze ook presenteren op in haar repertoire.

Opvoeding Holly Mae

Het is geen verrassing dat Holly een natuurlijk talent heeft voor de entertainmentindustrie. Haar ouders zijn immers Herman Brood en Xandra Jansen. Over haar jeugd vertelt Holly: “Ik wist altijd dat mijn ouders bekend waren. Maar voor mij was dat normaal. Het hielp dat mijn moeder er zo ontspannen mee omging. Ze was niet iemand die altijd aandacht zocht."
Ondanks haar bekendheid blijft Holly met beide voeten op de grond. Ze heeft de nuchterheid van haar moeder geërfd. “Mijn doel was nooit om beroemd te worden,” zegt ze. “Voor mij is dat niet het belangrijkste. Ik realiseer me hoe gelukkig ik ben dat ik al op jonge leeftijd mijn passie ontdekte en daar mijn werk van kon maken."

↡ Bekijk hier de video ↡