Zo gaat het nu met winnaars Love Island Kimmy en Kengi

schermafbeelding 2023 10 05 om 114712
De liefde bloeide op tussen Kimmy en Kengi tijdens 'Love Island' . Ze werden al snel hét droomkoppel van het programma. Nu het avontuur op het eiland achter de rug is, beginnen ze samen aan een nieuw hoofdstuk in hun liefdesverhaal.

Kimmy en Kengi uit Love Island

Na weken in een villa zonder de afleiding van de buitenwereld, zijn Kimmy en Kengi terug in de realiteit. “Het voelt nog steeds alsof we in een bubbel leven,” zegt Kengi, toen presentator Fawry vroeg hoe het nu met ze gaat. Na zo lang zonder social media en een normale dagelijkse routine te hebben gezeten, is het even wennen.

Verliefd

Maar wat voor hen helder is, is hun gevoel voor elkaar. Ze zijn vastberaden om de wereld samen te ontdekken. "We willen echt bij elkaar zijn. We zorgen voor elkaar en hebben echte liefde voor elkaar," vertelt Kimmy. Maar liefde in de echte wereld kent zijn uitdagingen. Het duo woont niet dichtbij elkaar, waardoor ze heen en weer reizen tussen Nederland en België. "Het voelt vreemd als we een dag niet bij elkaar zijn," zegt Kimmy.

Toekomstplannen Kimmy en Kengi

Beiden zijn het erover eens dat ze zo snel mogelijk samen willen wonen. Kengi, met zijn verliefde blik, voegt toe: "Als je dat niet direct wilt, is er misschien iets mis." Ze zijn echter voorzichtig en willen hun relatie op een gestage snelheid voortzetten. Ze hebben het voorbeeld van voormalige deelnemers, zoals Job en Esmee, gezien en willen ervoor zorgen dat ze de juiste stappen nemen.
Hoewel ze nu in de Benelux zijn, dromen ze van een huis verder weg, onder de zon. Kengi deelde hun gezamenlijke liefde voor zonnige oorden. “We houden allebei ontzettend van zon," lacht hij. Ze hebben plannen om in de toekomst naar het buitenland te emigreren en hun liefde te vieren onder de stralende zon.

↡ Bekijk hier de video ↡