Britt Dekker gaat trouwen met haar vriend Max

image 2023 10 02 142403
Britt Dekker , die onlangs weer in de prijzen viel met haar paard George, deelt groot nieuws: ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Max. Dit laat ze weten op Instagram (zie video).

Britt Dekker zegt JA

De presentatrice laat vol trots haar verlovingsring zien en schrijft: "Ik heb ja gezegd. Johnny & George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten." Britt en haar verloofde zijn al zo'n 10 jaar samen. Eerder vertelde ze nog niet toe te zijn aan de volgende stap in hun relatie: kinderen. Maar ze wilde wel graag trouwen. Dan moet ze van haar lief wel eerst wat netter worden, zei ze in 2019 in VIVA.
"Max grapt altijd: ‘Als je een halfjaar spic en span opruimt, dan gaan we kijken’. Nu laat ik overal waar ik kom een bende achter, dus ik vrees dat het 2049 wordt", aldus Britt. "Ik moet wel wat meer gaan opruimen, want koken en strijken kan ik ook al niet. En als ik was en zijn bloesjes komen drie maten kleiner uit de machine, hebben we ook niet echt een gezellige middag."
image 2023 10 02 142435

Ruzietjes

Die ruzietjes "over kleine dingen als troep of wie het kattendrolletje opruimt" vindt Britt echter niet zo erg. Sterker nog; ze geniet er best van. "Dan denk ik: het gaat tenminste niet over echt erge dingen zoals vreemdgaan of dat hij me slecht behandelt."

↡ Bekijk hier de video ↡