Bram en Esra van B&B Vol Liefde geven update na eerste week samen

image 2023 10 02 132220
Bram en Esra zijn een veel besproken koppel in het programma B&B Vol Liefde. Ze vertrok onlangs naar de boerderij in Zweden van Bram. Inmiddels zit de eerste week samen erop. In een vlog vertelt het stel hoe de eerste dagen geweest zijn.

Bram en Esra

Via Instagram kondigden het kersverse koppel aan dat Esra voor een onbepaalde tijd bij Bram op de boerderij in Zweden is ingetrokken. Zij zullen de komende periode kijken hoe het bevalt en of ze kunnen wennen aan elkaar.
In de vlog genaamd ‘De eerste week van Esra op de boerderij’, vertelt Bram heel veel zin te hebben om haar weer te zien. Ondanks dat ze stapelgek op elkaar zijn, moet het werk op de boerderij gewoon doorgaan. In de vlog filmt Bram wat hij en Esra samen doen. Dat is onder andere voor de dieren zorgen, eten verbouwen, koken enzovoort. De levensstijl van Bram lijkt haar wel te bevallen, goed nieuws dus!
Bekijk de video onderaan het artikel.
images0persgroep

Positief

Ondanks de positieve uitkomst voor het stel, kwam ze in eerste instantie de liefde helemaal niet voor Bram, maar voor Joy in Spanje. Toch valt ze na de reünie-aflevering als een blok voor Bram. Ze hebben contact gehouden en dat is uitgegroeid tot iets heel moois.
In het populaire TV-programma B&B Vol Liefde beginnen Nederlandse single B&B-eigenaren aan het liefdesavontuur van hun leven. Acht B&B-eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen gaan delen.

↡ Bekijk hier de video ↡