Familie overleden Def Rhymz reageert op opmerking Marieke Elsinga

mariekel elzinga
De familie van de recent overleden rapper Def Rhymz heeft gereageerd op een opmerking die Marieke Elsinga, een presentatrice bij Qmusic, tijdens de ochtendshow maakte. De opmerking, die door velen als respectloos werd beschouwd, leidde tot negatieve reacties van luisteraars, fans van de rapper en ook familie.

Reactie familie Def Rhymz

Een familielid van Def Rhymz plaatste een emotionele reactie op sociale media waarin zij de opmerking van Marieke Elsinga veroordeelden. Ze beschreven de opmerking als 'walgelijk' en 'respectloos' en vroegen meer empathie en fatsoen voor deze situatie. Het familielid benadrukte ook de toewijding van Def Rhymz aan zijn carrière en zijn bijdrage aan de muziekscene.

Marieke Elsinga's

Tijdens de ochtendshow van Qmusic stelde Marieke Elsinga een vraag over het nummer 'Schudden' van Def Rhymz, waarin het woord 'zak' herhaaldelijk voorkomt. Een luisteraar beschreef dat Elsinga vroeg of dit nummer tijdens de uitvaart van de rapper zou worden afgespeeld, wat als bijzonder ongepast werd ervaren. Deze opmerking wekte verontwaardiging op onder luisteraars en leidde tot een discussie over respect voor de overledene en zijn nabestaanden.