Check hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen van You

merlin 166192692 7f6ed53c 7555 450a 8d23 ba562d7b56e6 articlelarge
Netflix heeft via Instagram bevestigd dat de opnames voor het langverwachte laatste seizoen van 'You' officieel van start zijn gegaan. Dit nieuws is met veel enthousiasme ontvangen door de fans, die al lange tijd uitkijken naar het vervolg van de populaire serie, inclusief ons!

Hoe zat het met You

Hoewel de precieze releasedatum van het vierde seizoen nog niet bekend is, zijn de verwachtingen hooggespannen dat de serie later dit jaar of begin volgend jaar zal terugkeren. Hoofdrolspeler Penn Badgley zal opnieuw in de rol van Joe Goldberg te zien zijn, en hij heeft onlangs onthuld dat enkele personages uit eerdere seizoenen zullen terugkeren, naast de introductie van nieuwe personages.

You en Gossip Girl

De gedeelde foto van de set, waarop Joe langs het metrostationbord van Bleecker Street loopt, heeft bij fans nostalgische gevoelens opgeroepen. Sommigen hebben de gelijkenis opgemerkt met de serie 'Gossip Girl', waarin Badgley ook een prominente rol speelde. De fans speculeren al over mogelijke verhaallijnen en ontwikkelingen voor het laatste seizoen.

Fans

Reacties op de Instagram-post laten zien hoe opgewonden de fans zijn voor het nieuwe seizoen. Sommigen speculeren over hoe het verhaal van Joe zich verder zal uitbreiden, terwijl anderen herinneringen ophalen aan eerdere seizoenen en hun favoriete momenten delen. Wij kunnen niet wachten!