Documentaire Lover, Stalker, Killer over online daten met dodelijke afloop

lover stalker killer dave kroupa 1 51b30f47798b4fc2b5bfb96fa9b6ebd3
De nieuwe Netflix-documentaire 'Lover, Stalker, Killer' werpt een onthullend licht op de duistere kant van online daten. Het verhaal van Dave Kroupa, een gewone automonteur, neemt een angstaanjagende wending wanneer zijn zoektocht naar liefde verandert in een nachtmerrie.

Lover, Stalker, Killer

In 2012, na een periode van vrijgezel zijn, besluit Dave zijn kansen te wagen op een datingsite. Hij is niet op zoek naar iets serieus, maar hoopt gewoon op wat plezier. Zijn ontmoeting met Liz Golyar lijkt veelbelovend, maar wanneer de mysterieuze Cari Farver zijn pad kruist, verandert alles.

Duistere wending

Wat begint als een onschuldige driehoeksverhouding, escaleert snel tot een angstaanjagend verhaal van stalking en bedrog. Cari verdwijnt plotseling na een reeks boze berichten aan Dave, maar wat hij niet weet is dat zijn leven al die tijd in gevaar is geweest. Wat volgt is een ijzingwekkende reis door de wereld van digitale misleiding en uiteindelijk, moord.

Documentaire Lover, Stalker, Killer

De Netflix-documentaire onthult het schokkende en waargebeurde verhaal van een online date die uitmondt in een dodelijke nachtmerrie. Met nieuwe inzichten in de gevaren van online relaties en de duistere kant van menselijke obsessies, laat deze docuserie kijkers met een huivering achter.

↡ Bekijk hier de video ↡