Marieke Elsinga in verwachting van tweede kindje

schermafbeelding 2024 02 14 om 092944
Marieke Elsinga, een bekende radio-dj van 37 jaar, en haar levenspartner Sander hebben fantastisch nieuws gedeeld: ze zijn in verwachting van hun tweede kindje. Deze vreugdevolle aankondiging maakte Marieke in haar populaire ochtendradioprogramma 'Mattie & Marieke' op Qmusic.

Ochtendshow Marieke Elsinga

Tijdens haar ochtendshow verraste Marieke de luisteraars met de mededeling: "Je hoort het goed, ik ben zwanger." Ze uitte haar dankbaarheid voor de stroom aan felicitaties en de warme reacties van haar fans en vrienden. De blijdschap was voelbaar in de studio. Marieke deelde ook een ontroerend moment door een geluidsfragment van haar zoontje Jip te laten horen, die het woord 'baby' uitsprak, een hint gevend naar de zwangerschap. Ondanks enkele moeilijke weken die Marieke heeft doorgemaakt, is haar enthousiasme over de zwangerschap onmiskenbaar.

Marieke Elsinga in verwachting

Marieke en Sander verwachten de komst van hun nieuwe familielid in augustus. De gedachte aan een gezinsuitbreiding is zowel spannend als vreugdevol voor het stel. Marieke deelt haar gemengde gevoelens: "Het is moeilijk voor te stellen dat we straks een gezin van vier zijn." Hun zoon Jip, geboren in 2022, zal een grote broer worden, een nieuwe rol binnen het gezin. Dit nieuws heeft niet alleen Marieke en Sander, maar ook hun naasten en fans met blijdschap vervuld.

↡ Bekijk hier de video ↡