Déze ster stopt met Kopen Zonder Kijken: op zoek naar een nieuwe ster

kopen zonder kijken 2022 1648131326
Het enthousiasme is groot nu "Kopen zonder Kijken" weer op de televisie verschijnt met een splinternieuw seizoen. Dit programma, waarbij deelnemers blind een huis kopen, heeft een speciale plek in de harten van vele kijkers. We zitten vol spanning te wachten op welke verrassende huizen het team dit keer voor de deelnemers weet te vinden. Echter, een opvallend nieuwtje werpt een schaduw over de terugkeer: één van de bekende gezichten overweegt om het programma vaarwel te zeggen. Maar wie, en waarom?

Een Onverwachte Wending

Al zeven seizoenen lang maken Martijn Krabbé, Bob Sikkes, Alex van Keulen, en Roos Reedijk fantastische televisie met "Kopen zonder Kijken". Dit programma is enorm geliefd, dankzij het unieke concept en de chemie tussen de presentatoren. Toch heeft één van hen, makelaar Alex van Keulen, recent aangegeven te overwegen het programma te verlaten. De reden? Alex droomt ervan om naar Spanje te verhuizen samen met zijn vrouw en schoonmoeder. Het idee van dagelijks wandelen over een gezellige Spaanse boulevard spreekt hem enorm aan, zo vertelde hij aan De Telegraaf.

Op Zoek naar een Vervanger

Alex is zelfs al zover dat hij het gesprek met RTL heeft aangegaan over het vinden van een vervanger, bij voorkeur een 'jonge God'. Hij grapt dat iemand die er goed uitziet waarschijnlijk beter in de smaak valt bij het publiek, zeker nu hij de zestig nadert. Ondanks zijn overweging om te stoppen, geeft Alex aan erg dankbaar te zijn voor de kansen en ervaringen die het programma en zijn collega's, waaronder Martijn Krabbé, hem hebben geboden.
Alex heeft zelfs al plannen voor zijn tijd in Spanje: hij zou graag tochten willen organiseren voor Nederlandse toeristen in Valencia. Hij ziet het al helemaal voor zich hoe hij groepjes rondleidt en ze de verrassende kanten van de stad laat zien. Hoewel dit een grote verandering zou zijn, lijkt het Alex net zo leuk als zijn huidige werk. Een nieuw avontuur in de Spaanse zon klinkt als een droom die uitkomt. Zal Alex daadwerkelijk het programma achter zich laten voor dit nieuwe leven? De tijd zal het leren.