Daní van B&B Vol Liefde komt met eigen kledingmerk

05x0
Na hun romantische avontuur in B&B Vol Liefde hebben Joy en Daní hun leven in Spanje voortgezet, waar ze hard werken aan hun individuele ambities. Een opwindende ontwikkeling in Daní's leven is haar beslissing om haar eigen kledinglabel te starten, wat een intrigerend nieuw hoofdstuk toevoegt aan hun verhaal.

Daní's Fashion Journey: Van Influencer tot Ondernemer

Daní, die al bekendheid geniet als influencer en mode-styliste, heeft een sterke invloed op haar volgers met haar stijlvolle outfits. Haar beslissing om haar eigen kledinglabel te lanceren komt dan ook niet als een verrassing. Op haar Instagram deelt ze haar opwinding en dankbaarheid voor de steun van haar fans, terwijl ze hint naar de onthulling van meer details over haar nieuwe project in de nabije toekomst.

Een voorproefje van Daní's eigen modemerk

Terwijl de lancering van Daní's collectie nog op zich laat wachten, geeft het Instagram-account van haar label al een sneak peek van wat komen gaat. Daní onthult dat ze intensief heeft gewerkt aan het ontwikkelen van logo's, het verzamelen van inspiratie en het selecteren van kledingstukken voor haar collectie. Ondanks de uitdagingen en inspanningen is ze vastberaden om haar droom werkelijkheid te maken en kijkt ze uit naar de reactie van haar publiek.

Joy en Daní's toewijding aan dierenwelzijn: de lancering van 'Woofs Rescue'

Naast haar opkomende modeonderneming delen Joy en Daní een diepe betrokkenheid bij dierenwelzijn. Onlangs spraken ze met De Telegraaf over hun plannen om een hondenopvang te starten, onder de naam 'Woofs Rescue'. Geïnspireerd door de schrijnende situatie van zwerfhonden in Spanje, streven ze ernaar om deze dieren een veilig thuis te bieden en te helpen bij het vinden van adoptie. Hun betrokkenheid bij dierenwelzijn laat zien dat ze niet alleen gericht zijn op hun eigen succes, maar ook op het maken van een positieve impact in de wereld om hen heen.