Hans van der Togt met spoed opgenomen in het ziekenhuis, lichaam functioneerde niet meer

hans van der tocht
Hans van der Togt heeft vorige week een licht herseninfarct gehad. De 76-jarige oud-presentator werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen, bevestigt hij aan het ANP na berichtgeving hierover in Story.
"Het gaat gelukkig wat beter, ik ben thuis en hoop spoedig te herstellen", laat Van der Togt weten.
Tegen Story zegt de oud-presentator van Rad van Fortuin dat hij midden in de nacht wakker werd en niets meer functioneerde. Hij kon niet meer bewegen en was totaal in de war. Van der Togt viel vervolgens weer in slaap en toen de nacht voorbij was leek alles weer normaal. Toch bleef hij zich naar eigen zeggen wankel voelen. Toen hij bij een neef langsging, waarschuwde die direct de hulpdiensten.

Wie is Hans van der Togt ook alweer?

Hans van der Togt is natuurlijk dé charismatische presentator van Rad van Fortuin. Dit televisiespel werd in de jaren '90 zeer populair in Nederland en heeft vele seizoenen gelopen. Van der Togt stond bekend om zijn vlotte presentatiestijl en het gemak waarmee hij met de kandidaten en het publiek omging. Naast Rad van Fortuin heeft Hans van der Togt ook aan andere projecten gewerkt, maar geen daarvan heeft hem zoveel bekendheid gebracht als zijn rol in dit iconische spelprogramma.
© ANP