Wil je zien: déze nieuwe Nederlandse serie is echt super relatable

haantjes
Er komt een gloednieuwe serie op Netflix, en niet zomaar eentje: een Nederlandse! De nieuwe serie heet Haantjes en de grote rollen worden vertolkt door Jeroen Spitzenberger, Waldemar Torenstra, André Dongelmans en Benja Bruijning. De serie zal volgend jaar te zien zijn.
De serie Haantjes draait om Mike, Daan, Ivo en Greg wie allemaal hechte vrienden zijn. We volgen de mannen in hun zoektocht naar stabiliteit; ze zitten immers allemaal in een midlifecrisis. Herkenbaar, niet? De relaties van de mannen lopen stuk, ze hebben carrièreproblemen en zullen dit op een humoristische manier oplossen. De serie zal in 2025 uitkomen, wat de exacte datum is, is nog niet bekend.

Acteurs en regisseurs

Jeroen Spitzenberger kennen we natuurlijk van de serie Divorce; Waldemar Torenstra ook van Divorce en Baantjer; André Dongelmans van Luizenmoeder en last but not least kennen we Benja Bruijning van films als Alles is familie en Pak van mijn hart. Een fantastische cast, dus. De regie ligt in handen van twee Anna’s: Anna van der Heide en Anne van Keimpema. Van der Heide regisseerde Dirty Lines, Van der Heide Moedermaffia! en SpangaS