Trommel je vrienden maar op: Costa!! de Serie verschijnt binnenkort op Netflix

schermafbeelding 2024 04 28 om 100454
Na het succes van de oorspronkelijke film "Costa!!" uit 2001 en de recente reboot in 2022, is er goed nieuws voor fans van deze geliefde filmserie. De opnames van de langverwachte televisieserie zijn afgerond en de release op Netflix staat voor de deur. Fans kunnen zich opmaken voor een spannend nieuw hoofdstuk in de wereld van Costa!!.

Vernieuwde cast en oude bekenden

De nieuwe serie brengt een mix van vertrouwde gezichten en verse talenten. Acteurs zoals Roeland Fernhout, Oscar Aerts, en Sinan Eroglu keren terug, wat de continuïteit met de eerdere films waarborgt. Nieuwkomers zoals Bo Maerten, Hamza Othman, en Jatou Sumbunu zullen voor nieuwe dynamiek zorgen. Hoewel het nog onzeker is of sterren zoals Soy Kroon, Abbey Hoes en Katja Schuurman hun rollen zullen hervatten, is de verwachting dat de serie zowel oude als nieuwe fans zal boeien.

Costa!! de serie op Netflix

De serie borduurt voort op de gebeurtenissen van de filmreboot, waarin Anna en haar vriendin Bibi het vervallen Costa Club in Lloret de Mar proberen om te toveren tot de hotspot die het ooit was. Ze storten zich in de 'Battle of the Bars', een competitie die hen niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak uitdaagt. Kijkers kunnen een boeiend verhaal verwachten vol passie, romantiek en avontuur.
Het wachten is bijna voorbij, want vanaf 2 mei is "Costa!!" als serie beschikbaar op Netflix. Alle afleveringen worden tegelijkertijd uitgebracht, wat betekent dat fans direct kunnen binge-watchen. Bereid je voor op een serie die je meeneemt op een emotionele en opwindende reis naar de Spaanse kust.