Vandaag is de laatste dag met extra hoge kortingen bij Designer Outlet Roermond

e8d0e37da6bf545e1f9ca4afa1a84973jpg kopie
Met de lente en zomer in aantocht, is het de perfecte tijd om je garderobe te vernieuwen. Designer Outlet Roermond biedt je de ultieme kans om designermerken te shoppen tegen flink verlaagde prijzen. Tijdens de speciale Late Night Shopping dagen kun je genieten van extra kortingen die oplopen tot maar liefst 70% bovenop de reeds verlaagde outletprijzen. Klinkt als muziek in de oren, niet?

Late Night Shopping Roermond Outlet

Van 26 tot en met 28 april transformeert Designer Outlet Roermond in een waar shoppingparadijs. Met verlengde openingstijden van 9.00 tot 22.00 uur heb je ruim de tijd om op je gemak te winkelen. Dit evenement trekt niet alleen koopjesjagers maar biedt ook een luxe winkelervaring. De outlet is thuisbasis voor meer dan 200 designermerken zoals Burberry, Gucci, Prada, Versace, en Swarovski. Of je nu op zoek bent naar kleding, accessoires of sieraden, de kans is groot dat je iets prachtigs vindt tegen een fractie van de normale prijs.

Eten en shoppen

Naast de onweerstaanbare kortingen en een uitgebreide selectie aan modemerken, biedt Designer Outlet Roermond ook een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden. Van snelle snacks tot uitgebreide maaltijden, er is voor elk wat wils. Met opties zoals Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks, en YoYo Fresh Tea kun je even heerlijk ontspannen en bijkomen van het shoppen. Dit maakt je bezoek aan de outlet niet alleen productief maar ook aangenaam.
Als je dus op zoek bent naar designerkleding voor lage prijzen, plan dan zeker een bezoekje aan Designer Outlet Roermond tijdens de laatste dag van Late Night Shopping vandaag. Niet alleen kun je fantastische koopjes scoren, maar je kunt ook genieten van heerlijk eten en een unieke winkelervaring. Bedank ons later maar!