Deze bijzondere items verkocht Freek Vonk op de vrijmarkt tijdens Koningsdag

schermafbeelding 2024 04 28 om 102511
Koningsdag is een van onze favoriete feestdagen, omdat je kan feesten en geld kan verdienen door je eigen spullen te verkopen. De bekende Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk had hetzelfde idee en heeft besloten om zelf actief deel te nemen aan de vrijmarkt in Amsterdam. Hij zat persoonlijk op een kleedje om zijn items te verkopen, wat zeker een trekpleister is geweest voor fans en bezoekers.

Koningsdag met Freek Vonk

Freek Vonk deelde op Instagram een uitnodiging aan zijn volgers om hem te bezoeken tijdens de vrijmarkt. Hij plaatste foto's waarop hij vrolijk tussen zijn spullen zit, variërend van knuffels tot boeken en spelletjes van zijn populaire programma Freeks Wilde Wereld. Met een charmante oproep vroeg hij zelfs om een paraplu mee te nemen, voor het geval het Nederlandse weer onvoorspelbaar zou zijn.

Steun aan No Wildlife Crime

Wat deze verkoop extra bijzonder maakt, is dat alle opbrengsten naar een goed doel gaan. Freek heeft de Stichting No Wildlife Crime opgericht, die zich inzet tegen stroperij en de bescherming van wilde dieren. Elk item wordt verkocht voor slechts één euro, dus het is een uitgelezen kans om leuke spullen te scoren en tegelijkertijd een belangrijk doel te steunen.