Zangeres Anouk scheldt Ronnie Flex uit met N-woord

939956 bsr agency 1
Zangeres Anouk lijkt toch even héél erg over de schreef te zijn gegaan. Nadat Ronnie Flex haar noemde in een disstrack dacht de zangeres even een goede comeback te maken. Met haar taalgebruik slaat ze echter volkomen de plank mis, en het Nederlandse publiek is hier dan ook totaal niet over te spreken.

N-woord

Anouk postte op haar Instagram een filmpje waarin we Ronnie horen met de line: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed." Daarna was er een oud audiofragment te horen waarop Ronnie aangaf graag een nummer te willen maken met Anouk. De 49-jarige zangeres schreef hierbij als caption: "Crying over spilled milk. Happy kings day little cryin’ broke bitch ni***h. Greetings from your old happy rich bitch ni***h."

Reacties

Op Instagram gaan mensen los over de uitspraken van Anouk. Zo heeft rapper Sor, die haar voorprogramma in de Ziggo Dome zou gaan doen, de show afgezegd. Ook de reacties onder een post van Instagramaccount Rapnieuwstv staan vol kritiek. "Geven we deze vrouw nog steeds aandacht anno 2024?", schrijft iemand. "Anouk wilt altijd negatieve aandacht, man rot op", schrijft een ander.

Antwoord van Ronnie

Inmiddels heeft Ronnie Flex gereageerd op de caption van Anouk. Zo zegt hij in zijn Instagram Story: "Dayumn, het was niet eens naar jou." De zangeres heeft de tekst in het bericht inmiddels aangepast, maar of dat de hele situatie goedmaakt, is een tweede.

Controversiële berichten

Het is niet de eerste keer dat we controversiële berichten van Anouk zien op Social Media. "Ik ben net wakker geworden en ik kies voor geweld", schreef ze op een dag. "Zeg het zoals het is, totdat iemand iets zegt waar je het niet mee eens bent". Ook verschenen er een keertje de fameuze woorden: "G*y-besties voor het leven! Meisjes en h*mo’s FOREVAAAA" op haar Instagram. Toch minder poëtische teksten dan we zouden verwachten van de songwriter.