Paul uit De Bachelor gezellig gespot met oude winnares van het programma

schermafbeelding 2024 04 28 om 103607
Paul Roos, de charismatische jurist uit 'De Bachelor', blijft de harten van velen boeien terwijl de wereld wacht om te zien of en met wie hij de liefde vindt in het huidige seizoen van de show. Hoewel de uitkomst van de serie nog even geheim blijft, is Paul ondertussen gespot met een bekend gezicht uit een vorig seizoen van 'De Bachelor'. Merel Beks, winnares van de 2022-editie, lijkt gezellige tijden te beleven met Paul, wat zorgt voor veel speculatie en interesse onder fans.

Vriendschap of meer?

Merel en Paul hebben onlangs wat opschudding veroorzaakt met hun gezamenlijke verschijningen op sociale media. Merel, die bekend staat om haar winst in 'De Bachelor' 2022 en de daaropvolgende breuk met Thomas van der Vlugt, lijkt een nieuwe connectie te hebben gevonden met Paul. Zij beschreef een recente foto van hen samen als 'intercollegiaal overleg', een speelse verwijzing die de aandacht van hun volgers trok. Dit is niet de eerste keer dat ze samen in het openbaar verschijnen, wat vragen oproept over de aard van hun relatie. Delen ze gewoon een vriendenkring, of is er iets meer aan de hand?

Merel's eerdere liefdesverdriet

De geschiedenis van Merel met 'De Bachelor' is tumultueus. Na het winnen van het hart van Thomas in 2022, eindigde hun relatie abrupt en publiekelijk, wat Merel diep raakte. Een video van Thomas die met een andere vrouw zoende tijdens een pauze in hun relatie werd breed uitgemeten in de media, wat Merel erg pijnlijk vond. In een interview met &C reflecteerde ze op de intense publieke aandacht en hoe snel haar relatie met Thomas uiteenviel, wat haar destijds diep trof.