Dit is wanneer we de reünie van de Bachelor kunnen zien

paul de bachelor 65d4cf7c43a64
Ben je een trouwe kijker van 'De Bachelor' en ben je benieuwd met wie de bachelors uiteindelijk thuiskomen? Nog even geduld, want binnenkort komt de reünie online!

Spanning in Zanzibar

Dit seizoen volgen we de avonturen van bachelors Paul en Rien in het prachtige Zanzibar, waar ze op zoek zijn naar ware liefde. Elke aflevering zit vol met speculaties over met welke van de twee dames elk van hen uiteindelijk zal eindigen. De spanning loopt op als we zien dat Paul al zoenend gespot is met Josephine en Eline, wat zorgt voor de nodige opschudding. Rien, aan de andere kant, lijkt een sterke connectie te hebben opgebouwd met Femke, met wie hij meerdere keren intiem is geweest. Toch blijft het tot de laatste aflevering een raadsel of deze romances ook daadwerkelijk zullen leiden tot een blijvende relatie.

Reünie de Bachelor

De climax van dit seizoen is de grote reünie-aflevering. Na een seizoen vol passie, romantiek en drama, komen Paul, Rien en de 26 deelneemsters samen voor een onthullende bijeenkomst. Hier worden de meest memorabele momenten herbeleefd en komen we te weten welke relaties stand hebben gehouden buiten de camera’s om. Dit spektakel, gepresenteerd door Monica Geuze, belooft veel emoties en verrassende onthullingen. Vanaf 23 mei is deze aflevering te streamen op Videoland. Tot die tijd wordt elke donderdag een nieuwe aflevering uitgezonden, zodat fans hun nieuwsgierigheid elke week weer kunnen stillen. Mis het niet en ontdek uiteindelijk met wie de bachelors echt geëindigd zijn!