Juicy: Paul van de Bachelor zoent erop los en daar is niet iedereen blij mee...

de bachelor 2024
Let op: spoilers!
Aflevering zeven van De Bachelor staat alweer online, en het liefdesavontuur van de bachelors Rien en Paul is in volle gang.  Waar ooit 26 vrouwen dit avontuur aangingen, zijn er inmiddels na de rozenceremonie van aflevering zeven nog maar negen dames over. Hoewel het steeds serieuzer wordt, en de dates meer diepgang krijgen, komt er ook veel twijfels en onzekerheid voor bij de dames. O ja, en Paul en zijn lippen spelen hier de hoofdrol in. 

Romantische één-op-één date

Paul en Rien krijgen de kans om beide een dame mee te nemen op date. Paul kiest voor Eline. De twee hebben elkaar nog weinig gesproken. Tijdens de rozenceremonie van aflevering zes vertelde Paul aan Eline dat hij denkt mooie kinderen met haar te krijgen. Toch twijfelde hij of ze dezelfde humor hebben. Op de date lijkt het goed te klikken. De twee trekken nader tot elkaar en er is zelfs een zoen! En daar is natuurlijk niet iedereen blij mee...

Verwarring

Wanneer Eline terugkomt van de date, vertelt ze hoe het was aan Oelinda, Yvonne en Josephine. De zoen wordt niet door iedereen gewaardeerd. Josephine laat weten dat ze niet had verwacht dat ze de enige zou blijven waarmee bachelor Paul zou zoenen. Wel zegt ze dat de zoen met Eline een beetje uit de lucht kwam vallen. Er ontstaan twijfels ‘’Gaat hij bij iedereen het rijtje af, of is het echt gebaseerd op een klik?’’ vraagt Josephine zich af. Oelinda is teleurgesteld in Paul en vraagt zich af of Paul zich überhaupt kan beheersen.

Paul onder vuur 

Wanneer de avond valt en het tijd is voor een cocktailparty, wordt Paul bekogeld met een vragenvuur over zijn date met Eline. Paul laat de dames weten dat hij handelt naar zijn gevoel op dat moment. Hij voelt een leuke klik zowel met Josephine als met Eline.
Benieuwd hoe dit verder gaat? De Bachelor is iedere donderdag te zien bij Videoland.