David onthult na deelname: dit zagen wij thuis niet in MAFS

828
David en Kim leken aanvankelijk een veelbelovende match in Married at First Sight, maar al snel kwamen ze tot de conclusie dat het niet zou werken. In een interview blikt David terug op zijn ervaring, die hoopvol begon maar uiteindelijk helaas teleurstellend eindigde.

MAFS avontuur voor David

David werd oorspronkelijk opgegeven voor First Dates door vrienden, maar belandde uiteindelijk bij Married at First Sight. Hoewel het avontuur hem uit zijn comfortzone dwong, was hij na een presentatie tijdens een testdag overtuigd om het aan te gaan. Na slechts zes weken besloten David en Kim om alleen verder te gaan, waarbij het contact snel verwaterde.

Afscheidsbrief

Opvallend was de contrast tussen de afscheidsbrief van David en de lovende woorden van Kim. David benadrukt echter het belang van openheid en eerlijkheid in het verwerkingsproces, waarbij hij erkent dat hun relatie niet altijd gemakkelijk was. Hij voelde zich vaak op eieren lopen voor Kim, hoewel dit niet altijd duidelijk was op beeld.

Interesse voor David

Na het programma ontving David veel berichten, ook van geïnteresseerde vrouwen, maar hij besloot hier niet op in te gaan. Hij beschouwt het hoofdstuk nu als afgesloten en is tevreden met zijn huidige situatie. Terugkijkend realiseert hij zich dat de werkelijkheid soms anders was dan wat op televisie te zien was, maar hij heeft vrede met de uitkomst.