Dit is de nieuwe liefde van Sarath van MAFS

sarath
Er is niemand die we meer liefde gunnen dan Sarath van MAFS: na zijn breuk met Malou stond het internet zowat op z’n kop. Waar Sarath misschien de hoop toch een beetje had opgegeven, deelde hij recentelijk een foto van zijn nieuwe liefde. Aw!
Eveline Stallaart, een expert bij MAFS, zei in het programma Beau afgelopen woensdag al dat Sarath een nieuwe vrouw had ontmoet na zijn deelname aan het programma. In een Instagram-video deelt Sarath dat het om een blondine gaat die Sarath heeft benaderd via sociale media: “Ik heb hem een Instagram-verzoek gestuurd en daar is hij op ingegaan en vanaf toen was het eigenlijk alleen maar heel leuk contact.” Prachtig toch, die moderne liefde.

Horrorhuwelijk

Het huwelijk van Sarath en Malou verliep niet bepaald soepeltjes in MAFS. Sarath had al wel gevoelens voor zijn vrouw, maar Malou moest daar niks van hebben. In Lapland bleek dat het geen match made in heaven was en daar was heel Nederland het mee eens. Tijdens etentjes wilde Malou niet eens tegenover haar man zitten.

Haat

De kandidaten van MAFS krijgen te maken met haatreacties, zo ook Jeffrey die daardoor in het ziekenhuis belandde. Ook sprak Kim uit seizoen 7 van MAFS zich in een podcast uit over het knip- en plakwerk van de editors van het programma: niet alles is wat het lijkt. Daarmee doelde ze specifiek op de situatie tussen Sarath en Milou: “Ik denk dat Nederland ook te streng voor Malou is. Ik denk dat het zo anders is gegaan dan dat wij daadwerkelijk zien. Ik heb heel zwaar dat gevoel, dat zij onderuit getrapt wordt. En niks ten nadele van haar man Sarath, maar ik denk niet helemaal dat het verhaal klopte met wat wij zien.”