Niet wat het lijkt: er wordt veel geknipt in MAFS

828
In de MAFS Aftertalk Podcast doet Kim Meuwese een boekje open over hoe MAFS écht in elkaar steekt. Blijkbaar worden de fragmenten zo geknipt en geplakt dat het niet meer helemaal eerlijk overkomt.
Kim heeft meegedaan aan het zevende seizoen van MAFS en trouwde in dat seizoen met Antoine. Hun huwelijk heeft helaas geen stand gehouden, maar ze praat in de MAFS Aftertalk Podcast over haar ervaring met het programma.

Malou en Sarath

Ze vertelde in de podcast over het huwelijk van Malou en Sarath, wat ook niet helemaal goed liep. Veel trouwe MAFS-kijkers stonden achter Sarath, maar Kim wilde graag wat kwijt over Malou’s kant: “Ik denk dat Nederland ook te streng voor Malou is. Ik denk dat het zo anders is gegaan dan dat wij daadwerkelijk zien. Ik heb heel zwaar dat gevoel, dat zij onderuit getrapt wordt. En niks ten nadele van haar man Sarath, maar ik denk niet helemaal dat het verhaal klopte met wat wij zien.”

Oneerlijk

Dat Nederland een beetje streng is voor de MAFS-kandidaten blijkt: recentelijk is Jeffrey met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht vanwege de stress. De kandidaten krijgen met een hoop haatreacties te maken, wat behoorlijk zwaar kan vallen.
Wat de kijkers vaak over het hoofd zien, is dat er veel geknipt en geplakt wordt in de afleveringen. Ook Kim geeft dit aan: “Het kan best dat zij uit haar slof schiet en dat dan de camera’s uitgaan, dat is bij mij ook een keer gebeurd. Ik denk dat we heel veel missen bij die twee (Malou en Sarath).”