Jeffrey van MAFS bezwijkt onder stress: “Moest worden opgehaald met ambulance”

schermafbeelding 2024 03 21 om 120040
Het einde van Married at First Sight (MAFS) is in zicht en dit seizoen was behoorlijk populair. Kijkers over heel Nederland lieten een hoop reacties achter, maar helaas niet altijd positief. En zijn gezondheid lijdt hieronder. De reacties hebben zo'n invloed dat hij erdoor bij de ambulance is beland...
Ook al zijn Jeffrey en Jerney een fantastisch koppel, kunnen ook zij niet ontkomen aan de vervelende reacties die op het internet geplaatst worden door kijkers. Jeffrey spreekt zich hierover uit op Facebook: “Worden sommige van jullie niet moe van deze reacties?” begint hij, “Ik kan er bijna alleen maar om lachen, omdat mensen reageren die mij niet kennen en doen of ze mijn beste vrienden zijn.” Daarnaast heeft hij een bericht voor alle mensen die de haatreacties plaatsen: “Iedereen die alleen maar negatieve dingen zeggen, kijk eerst even naar jezelf en wat je ermee kan aanrichten.” En zo is dat, Jef!

Opgehaald door ambulance

Ondanks dit sterke bericht op sociale media, werden de haatreacties Jeffrey toch te veel en helaas werd zijn gezondheid hier de dupe van. Hij heeft er enorm veel stress door te gekregen en meldt dat hij dit voor zich wilde houden: “Ik ga het nu toch een keer vertellen. Niemand van de kandidaten wist wat er allemaal op ons af zou komen. Als ik dan voor mezelf spreek heeft het me heel veel gedaan, veel stress opgeleverd door de negatieve reacties en roddels.”
En daar houdt het niet op: Jeffrey moest zelfs opgehaald worden door een ambulance. Hij had een ontstoken hartzakje en de oorzaak daarvan is waarschijnlijk stress, verklaart hij. “Denk voortaan na over wat je over iemand zegt”, eindigt hij.
Foto: Still RTL