Malou uit MAFS heeft een boodschap voor de kijker en scheldt nog wat mensen uit

mafs malou
Ondanks de vurige pogingen van de Married at First Sights-experts om Sarat en Malou bij elkaar te houden is het liefdessprookje definitief voorbij. De hoop van de experts bleek namelijk ijdel, vooral na het laatste gesprek dat woensdagavond te zien was.

Malou is er klaar mee en scheldt iedereen uit

Malou heeft na de uitzending haar vingers blauw getypt en spreekt via Instagram rechtstreeks tot de harten van de kijkers, met woorden die resoneren bij iedereen die ooit liefde heeft gezocht: "Eindelijk, het eindgesprek is daar. Geen gejank, geschreeuw of slachtoffer vs de bitch. Maar een duidelijk verhaal van 2 mensen die totaal anders aan dit avontuur zijn begonnen. Beide gekwetst, geleerd & gaan apart ons leven verder,", aldus de aangeslagen meid.

'Heb het overleefd'

De enigszins geïrriteerde Malou vervolgt: "Na deze aflevering viel er echt een last van mijn schouders, ik heb het overleefd en herbeleefd, voor de tweede keer. Veel stront over me heen gekregen, van juice channel tot aan beroepsuitkeringtrekkers of die r#ln*cht van de Telegraaf. Dit was onnodig, erg jammer, maar dit zegt zoveel meer over jullie dan over mij . Afronding. Doei MAFS, bedankt voor de les, de mooie mensen die ik hieraan heb overgehouden & tot nooit meer ziens!"
Het afscheid is geheel wederzijds, Malou!