Trouble in paradise: zijn David en Kim van MAFS nog wel samen?

schermafbeelding 2024 03 20 om 103048
Oei, het huwelijk tussen Kim en David van Married at First Sight verloopt niet zo romantisch als gehoopt… De koppelsweek kan zomaar het einde zijn voor dit stel. Hoe moet dit nu verder?
Kim is boos over een eerder probleempje in MAFS: David was online op sociale media, maar hij had haar geen berichtje gestuurd. Dat kaaaaan toch niet! Maar dat is niet het enige: David zou dingen hebben gezegd off-camera en dat is als olie op het vuur: het wantrouwen van Kim neemt toe.
David kan deze situatie mooi verwoorden en vertaalt het in misverstand. Typisch. Ze bevinden zich in een moeilijke fase en zelfs luchten bij presentator Carlo lijkt niet te helpen.
Lastig gesprek
En dan valt de bom: na een onrustige nacht met weinig slaapt, breekt Kim. Ze probeert haar hart te luchten bij haar man en geeft aan dat wat David de avond ervoor zei haar heeft gekwetst. “We hadden het over de dag en daar was wat onenigheid over. Ik ben verdrietig nu, dus dat is iets wat we moeten uitpraten. en kijken hoe nu verder”, huilt ze.
Gelukkig springt expert Anne van MAFS in; ze voert een goed gesprek met het koppel en hoopt ze te kunnen helpen. Voor nu is de afspraak dat David in een andere kamer gaat slapen. Gaat dit nog wel goedkomen?
Foto: RTL