Zo gaat het nu met MAFS kandidaten uit seizoen 6

freddy sylvia married at first sight mafs
Het televisieprogramma "Married at First Sight" is al vele seizoenen een hit in Nederland. In dit programma worden deelnemers door wetenschappers aan elkaar gekoppeld en trouwen ze zonder elkaar ooit gezien te hebben. Maar hoe vergaat het de deelnemers na het programma? Ditmaal richten we ons op de deelnemers van seizoen 6.

Sylvia en Freddy MAFS: Een onverwachte wending

Sylvia en Freddy trouwden blind in "Married at First Sight". Ondanks hun besluit om getrouwd te blijven, strandde hun huwelijk vanwege Sylvia's diagnose van longkanker. Gelukkig is Sylvia's situatie nu stabiel, maar ze heeft nog geen nieuwe partner gevonden. Freddy lijkt na het programma uit de schijnwerpers te zijn verdwenen.

Suzan en Bert: Geen match 

Suzan en Bert vormden ook een koppel in "Married at First Sight", maar ontdekten al snel dat ze geen liefdesmatch waren. Bert heeft nu een nieuwe partner genaamd Claire, terwijl Suzan nog steeds vrijgezel lijkt.

Daisy en Mick: Van droomkoppel in MAFS naar realiteit

Daisy en Mick leken op papier perfect bij elkaar te passen, maar in de praktijk bleek dit niet zo te zijn. Mick heeft nu een gelukkige relatie met Beau, terwijl het onbekend is of Daisy een nieuwe partner heeft gevonden.

Monique en Aron: Cadeautjes en liefde

Monique en Aron bleven getrouwd na "Married at First Sight", maar ontdekten later dat ze geen liefdesmatch waren. Gelukkig hebben ze beiden hun ware liefde gevonden buiten het programma.

Lizzy en Lars: Een einde en nieuw begin 

Het huwelijk van Lizzy en Lars begon goed, maar eindigde uiteindelijk in een breuk. Lars is nu gelukkig met Felice, terwijl Lizzy haar hart heeft verloren aan Rutger.

Danny en Rein: Gezelligheid en nieuwe liefdes buiten MAFS

Danny en Rein hadden een leuke tijd samen, maar besloten niet getrouwd te blijven. Danny heeft nu een relatie met Mik, terwijl Rein geniet van het leven op Bonaire zonder zich al te veel zorgen te maken over liefde.