Hier ken je deelnemer Eline uit de Bachelor van

eline bachelor 1 kopie
Eén van de dames die meedingt naar de gunst van Paul en Rien in De Bachelor 2024 is de charmante Eline. Misschien ken je haar al van haar eerdere deelname aan Holland’s Next Top Model, zoals gemeld door Veronica Superguide.

Bachelor-Eline's Avontuur in Holland’s Next Top Model

Eline maakte enkele jaren geleden haar opwachting in Holland’s Next Top Model. Haar deelname eindigde echter tumultueus tijdens de make-over-ronde. Ondanks druk van presentator Fred van Leer en medekandidaten weigerde Eline haar lange lokken op te geven voor een kort kapsel. Ze verklaarde destijds liever voor een trein te springen dan haar haar te laten knippen.

Eline’s Profiel en Deelnemers met TV-Ervaring

Nu, op 27-jarige leeftijd, omschrijft RTL Eline als veelzijdig en avontuurlijk. Ze zoekt een lange, yup-achtige man die voorbij haar gebrekkige flirtvaardigheden kan kijken. Eline heeft een vlotte babbel, maar vindt zelf dat ze niet zo goed kan flirten.
Naast Eline hebben ook andere deelneemsters tv-ervaring. Zo nam Yvette eerder deel aan Lang Leve de Liefde, terwijl Maud een relatie had met cabaretier Guido Weijers. Verder was Oelinda kortstondig nachtburgemeester van Groningen. De Bachelor begint vanaf 7 maart wekelijks op Videoland, aldus Oelinda op Instagram.