Bachelor Paul over zijn liefdestaal: ''quality time is belangrijk''

paul de bachelor 65d4cf7c43a64
"De Bachelor" keert terug in 2024 met een verfrissende twist: twee mannen gaan op zoek naar ware liefde. Onder de zon van Zanzibar zal de 31-jarige Paul samen met een andere vrijgezel, Rien, het hart van een van de 26 vrouwen proberen te veroveren. Via een vragenronde op het Instagram-account van Videoland krijgen we alvast een voorproefje van wat Paul te bieden heeft.

Paul's liefdestaal

Paul deelt zijn inzichten over liefde en de manier waarop hij deze het liefst uitdrukt en ontvangt: via quality time. Voor hem betekent dat samen leuke dingen ondernemen en fysieke nabijheid. Zijn openhartigheid over het belang van samen zijn en elkaar fysiek uiten van liefde geeft een blik op zijn romantische aard. Zijn lach en zelfspot tonen een ontwapenende persoonlijkheid die klaar is om zijn hart open te stellen.

Paul in Bachelor

Een onverwachte onthulling over Paul is zijn kinderlijke enthousiasme voor de Power Rangers, iets wat hem zo inspireerde dat hij zijn eerste hond ernaar vernoemde. Daarnaast onthult hij dat hij gestopt is met zijn werk als advocaat, wat de nieuwsgierigheid wekt naar de redenen hierachter. Paul's avontuurlijke instelling en zijn enthousiasme voor het onbekende beloven een boeiend seizoen.
Met de startdatum op 7 maart, is het aftellen naar "De Bachelor 2024" officieel begonnen. Fans kunnen zich opmaken voor een seizoen vol liefde, avontuur en persoonlijke ontdekkingen, exclusief te streamen bij Videoland. Paul en Rien's zoektocht naar liefde in Zanzibar zal ongetwijfeld harten sneller doen slaan.

Poll