Zit iedereen aan tafel bij het koppelsdiner van MAFS?

koppelsdiner mafs 600x338
Het koppelsdiner in Married at First Sight is een belangrijk moment waarop de deelnemers samenkomen na hun huwelijksreis. Het is een gelegenheid om te reflecteren op hun ervaringen en om te zien hoe hun relaties zich hebben ontwikkeld. Echter, niet alle stellen zijn aanwezig bij dit diner.

Sarath en Malou MAFS

Sarath en Malou, een van de koppels, hebben een turbulente huwelijksreis achter de rug en hebben elkaar sindsdien niet meer gezien of gesproken. Hun aanwezigheid bij het diner is onzeker, en presentator Carlo Boszhard besluit hen apart te bezoeken om te peilen of ze zullen komen. Sarath geeft aan dat hij graag wil gaan, of het nu alleen is of samen met Malou. Malou is terughoudend en weet nog niet zeker of ze zal komen, hoewel haar moeder suggereert dat het goed zou zijn om de ervaring samen af te sluiten.

Koppelsdiner

Tijdens het diner arriveert Malou als eerste, gevolgd door Sarath. Beiden geven aan dat ze willen dat de situatie positief wordt afgesloten, ondanks dat ze niet zeker zijn van een toekomst samen. Sarath bedankt Malou voor de goede tijden en haar aanwezigheid. Echter, Malou weigert om naast Sarath te zitten tijdens het diner, wat tot teleurstelling leidt bij Sarath.
Hoewel het koppelsdiner begint met een zekere spanning tussen Sarath en Malou, ontbreekt er nog een ander koppel: Dirk en Anneke. Ze hebben ervoor gekozen om tijdens hun reis af te haken, zoals ze uitleggen in een videoboodschap. Dit laatste ontbrekende koppel benadrukt de uitdagingen en onzekerheden die gepaard gaan met de zoektocht naar liefde, zelfs in een experimentele setting als Married at First Sight.
Ben jij benieuwd hoe het koppelsdiner van MAFS eraan toe gaat? Check het terug op Videoland.