Gaat Peter Gillis de grond van zijn vakantieparken verhuren?

vieze huisjes peter gillis
Er zijn verhalen in omloop dat Peter Gillis van plan is al zijn vakantieparken te verkopen. Echter, volgens een van zijn parkmanagers gaat Peter niet alle parken van de hand doen. In plaats daarvan zou hij overwegen om de grond te verhuren. Dit betekent dat hij de controle over de parken behoudt, maar anderen toestaat om de grond te gebruiken.

Schulden Peter Gillis

Er zijn vermoedens van criminele activiteiten op de parken van Peter Gillis, wat heeft geleid tot het intrekken van vergunningen door verschillende gemeentes. Dit heeft ernstige financiële gevolgen voor Gillis, aangezien meerdere parken niet geopend kunnen worden vanwege de ontbrekende vergunningen. Hierdoor lijdt hij aanzienlijke verliezen.

Gesprekken voor verhuur vakantieparken Peter Gillis

Volgens berichten van Omroep Brabant voert Peter Gillis gesprekken met een grote partij die interesse heeft om al zijn parken over te nemen. Hoewel deze deal naar verluidt dichtbij is, is deze nog niet definitief om onduidelijke redenen. Een van de parkmanagers van Peter bevestigt dat er inderdaad gesprekken plaatsvinden met een partij. Terwijl sommige media melden dat Gillis zijn parken verkoopt, beweert de parkmanager dat dit niet het geval is. In plaats daarvan zou Gillis alleen overwegen om de grond te verhuren aan Capfun, een mogelijke partner. Hij benadrukt dat Gillis geen parken verkoopt, maar eerder de grond wil verhuren aan deze partij.